Tervezzen előre már most

2020 tavasza arról lesz híres a történelemben, hogy korona vírus mindent a feje tetejére állított és a turizmus is szó szerint megállt Magyarországon.

Nemzetözi példákból kiindulva azonban van remény, jó két-három hónapos kihagyás után a gazdaság és mellette a turisztika ismét fellendülhet.

Persze a tatai tavaszi időpontokra tervezett kirándulásokat és fesztiválokat is át kell ütemezni, de már most látszik, hogy az előrelátó vendégek nem fogják az utolsó pillanatokra hagyni a Tatára tervezett utazásukat és az ahhoz kapcsolódó szállás foglalását.

Azt már korábban is láttuk, hogy Tatára, nyáron, előfoglalás nélkül nem igazán tud tervezni az ember, inkább csak marad az ad hoc jellegű utazás.

A jelenlegi krízishelyzet egyelőre csak április végéig tartja bizonytalanságban az embereket, a nyári foglalásait nem mondta le szinte még senki. Ezért csak azt javasolhatom önnek, hogy a korábbra tervezett utazását ütemezze át mielőbb egy későbbi nyári vagy őszi hónapra és foglaljon előre, amíg van lehetősége rá.

Ne feledje, az elmaradt utazások nagy részét mások is átütemezik majd, így május- júniustól kezdve nagy mértékben torlódnak majd fel a Tatára tervezett kirándulások is.

Legyen előrelátó és foglalja le szállását már most!

Ez is egy lehetőség, éljen vele!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük